2019-2020 (CYOD)

Vanaf schooljaar 2019-2020 is het voor alle leerlingen (met uitzondering van het Praktijkonderwijs) mogelijk om zowel in de onderbouw als in de bovenbouw zelf een keuze te maken voor een mobiel device. Vanaf dat schooljaar is het CYOD-beleid van kracht; choose your own device/kies je eigen apparaat.   

Kosten

De aanschaf van een laptop of tablet kost geld. De kosten verschillen per type/merk en komen voor rekening van de ouders. Is het niet mogelijk om zelf de kosten te betalen? Dan biedt "Leergeld" wellicht een oplossing. Voor meer informatie over de mogelijkheden van "Leergeld" verwijzen we jullie naar www.leergeld.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om een apparaat te huren. 

Aanschaf

Het apparaat dat u gaat kopen of huren moet wel aan een aantal eisen voldoen. In juni plaatsen we een de lijst met eisen op de website. In deze lijst ziet u waar het apparaat aan moet voldoen en uit welke typen/merken u kunt kiezen.  

Waar u het apparaat aanschaft, mag u natuurlijk zelf bepalen. Het Twents Carmel College heeft prijsafspraken met The Rent Company gemaakt voor de aanschaf of huur van een device. In juni volgt een link naar de website van The Rent Company waar u meer informatie vindt. U kunt dan ook online bestellen. 

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact op met de leiding van de locatie. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.